Konigin des Waldes

CustomPiano “wrapped” met het kunstwerk “Konigin des Waldes” van Dindi van der Hoek, tentoongesteld in Galerie Sille in Oudewater.

 Een voorbeeld van het customizen is CustomPiano.nl. In dit project wordt een oude piano opgeknapt en voorzien van een touchscreen en computer, waarmee online pianoles kan worden gevolgd. Bladmuziek kan digitaal worden opgeslagen en weergegeven.  Ook kan bijvoorbeeld een sfeerhaard worden ingebouwd en kan het uiterlijk van het instrument worden aangepast aan de wensen van de eigenaar. In samenwerking met foto kunstenares Dindi van der Hoek is bovenstaande piano met haar werk “Konigin des Waldes” gewrapt. Helemaal onderaan de pagina is een vleugel te zien gewrapt in Streetview Art van Herre Methorst. Inmiddels zijn al drie CustomPiano’s gerealiseerd en is een tweede Custom vleugel voor Galerie Sille op dit moment in onze werkplaats in aanbouw.
Steinberg vleugel

De Steinberg vleugel voor Galerie Sille wordt helemaal kaal gemaakt. Daarna gelakt en voorzien van folie met werk van Rinus Hofman

 

 

Vleugel "wrapped" met "Streetview Art" van Herre Methorst, tentoongesteld in Galerie Sille in Oudewater.

Vleugel “wrapped” met “Streetview Art” van Herre Methorst, tentoongesteld in Galerie Sille in Oudewater. Inmiddels verkocht.