Hekking-Lindeman VOF is de man-vrouw firma van Aimée Lindeman en Onno Hekking.  Een duurzame interactie tussen de mens en zijn omgeving is het doel van onze activiteiten, waarbij hergebruik een belangrijk kernwoord is.

Onno&Aimée

Onno Hekking en Aimée Lindeman

Aimée Lindeman werkt, vanuit een achtergrond lerarenopleiding handvaardigheid en kunstacademie interieurarchitectuur, als CAD tekenaar. Daarnaast ontwerpt en maakt zij interieur accessoires zoals spiegels en wanddecoraties met hergebruik van allerlei grondstoffen afkomstig van Urban Mining. Momenteel ligt haar passie bij het ontwerpen en fabriceren van kleding, onder andere gemaakt van bliklipjes.

Onno Hekking, met een achtergrond van Civiele techniek en Bouwkunde, heeft een opleiding als pianostemmer/techniker afgerond. Het bedenken van herbestemming voor materialen, praktische oplossingen en het (her)ontwerpen, construeren en customizen van allerlei producten is zijn passie. Daarnaast is muziek de belangrijke rode draad die al deze dingen met elkaar verbindt.

In onze werkplaats aan de Herenstraat in Gouda (tevens studio, atelier en galerie) werken we aan diverse projecten waarbij hergebruik en duurzaamheid centraal staan.